19 januari 2015

Hemma igen...

Nu har vi varit hemma i nästan en hel vecka.. Fy va tiden går snabbt. Dom här 3 veckorna som vi var bort gick hur snabbt som helst. Kanske för att det var en annorlunda resa än vanligt, fast ändå?! Man gör ju typ samma saker.. Slappar, badar och solar. Eller så var det för att vi hade så skoj! Alla hade en skitbra semester där alla kände att dom "var med" Jag var inte ensam den här gången. Eller det har jag ju aldrig varit på riktigt men ändå har jag känt mej så. 

Hoppas å önskar att det inte ska dröja allt för länge innan vi kan åka i väg igen. För ingen av oss ville verkligen åka hem. 

11 januari 2015

Bangkok

Nu har vi alltså kommit till resans slut.. :( skit tråkigt.. Dock har vi fortfarande lite tid kvar i Bangkok. Massa shopping blir det såklart! Har redan köpt två handväskor och räknar med att köpa åtminstone en till.  :) 

I dag har jag och tjejerna varit på Siam Ocean World, ett jätte stort akvarium. Tjejerna gillade det men jag vettesjutton om jag är jätte impad. Men lite annorlunda var det ju. Man fick åka en båt med glasgolv så man såg fiskarna på nära håll + att man fick mata dom. Men det bästa var nog filmen i slutet som var i 5D :) 

Vi har åkt taxi, tuk-tuk och skytrain. 

6 januari 2015

Oj!!

L
Dagarna har visst rusat i väg..  Vi har gjort massor med mysiga saker...

Åkt speedboat till Koh Samet
Badat
Hittat nya stränder
Shoppat i Pattaya
Åkt moppe 
Ätit mat
Sovit över i huset


Nu är vi på Koh Samet igen i 2 nätter..